HOME » OVER VOS

Informatie over VOS projectinrichting

Vos is de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een gerespecteerde speler in de projectinrichting van bedrijven en instellingen. Wij hebben ervoor gekozen om van begin tot het eind de regie over het orderproces te hebben. Hierdoor is de kwaliteit maar vooral de flexibiliteit van het bedrijf hoog.

 

Wij zijn actief in de volgende sectoren: recreatie-, zorg-, onderwijs-, commerciële - en overheidssector.

Vos is een van de grootste spelers in de inrichting van recreatie en bungalowparken in het midden en hogere segment, en is actief in Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Vos dankt haar goede positie bij haar afnemers aan haar leverbetrouwbaarheid, prijs-/kwaliteitsniveau en uitstekende beheersing van de logistieke keten. De aangeboden diensten voert Vos met gemotiveerde werknemers tot in de finesses uit. Het voortraject, de werkzaamheden zelf en de nazorg van de werkzaamheden ligt voor 100% in handen van de eigen organisatie. 

 

 

ISO-9001 certificering

Zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het! 

VCA certificering 

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om ons bedrijf veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

Recron certificering 

RECRON beschikt over een bestand van uitstekende Leveranciers en Adviseurs die een streepje voor hebben op de rest en daarom het predicaat TOP mogen dragen. Deze bedrijven hebben bewezen goede producten en diensten te leveren aan bedrijven in de toeristisch-recreatieve sector.